lauantai 1. syyskuuta 2007

Wieder ein Abschied

Tuntuu siltä että tällä kaudella olemme vähän väliä joutuneet viettämään jäähyväisiä. Nyt lähdössä oli AP:n naisten ensimmäinen virallinen ulkomaalaisvahvistus Toni, jonka viimeinen peli AP:n riveissä oli e.m. ottelu Zyklonia vastaan.

Tonin peliura sopii oivasti AP:n periaatteisiin, monen voi tosin olla vaikea uskoa että hän aloitti jalkapallon pelaamisen 11 kk sitten! Tässä ajassa hänestä tuli luottopuolustaja. Suomen kieli on myös sen verran hyvin hallussa, että elättelemme jo toiveita Tonin palaamisesta Suomeen työharjoitteluun tai vastaavaan... Hyvää peliuran ja opintojen jatkoa Saksassa Toni!

Eigenthlich braucht Toni keine Übersetzung, weil sie sehr gut Finnish versteht aber hier kurtzt: Wir müssen wieder mit eine Spielerin Abschied nehmen, weil Toni zurück nach Deuthschland fahren müss. Am Freitag hat sie seine letze Spiel als unsere erste Ausländerverstärkerung gespielt.

Toni passt sehr gut für Avauspotku. Sie hat ich glaube nur 11 Monaten Fussball gespielt und ist schon eine wichtige Spielerin für uns geworden. Toni, wir hoffen dass du zurück nach Finnland kommst, vielleicht zu arbeiten oder so was. Alles gute im Fussball und in Studien in Deutschland!

1 kommentti:

toni kirjoitti...

kerran vielä: kiitos paljon kaikille, oli tosi hauska pelata AP-joukuessa! mielellän tulin treeneihin vai peleihin! ja sit perjantaina oli loistava yllätys.. oman peli-paita :)
KIITOS!

(jos joku käy beliinissä, älä empiä, kirjoita minulle!)