keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Otteluraportteja syyskuulta

Blogistelu on jäänyt viime aikoina vähiin, joten tässä kertarysäyksellä tavaraa aikakirjoihin.

Otteluraportti 1: 5.9. 2007 AP - RiSa 0-4

Not one of our finest moments. Pelin Pelaaja oli Anna P, joka jaksoi, vaikka väitti ettei jaksanut.

Otteluraportti 2: 14.9. 2007 AP - SibboV 1-0

Voitto! Selätimme sarjajohtajan Sipoon Sudet 1-0. Etenkin toisella puoliajalla hallitsimme peliä ja suurempaankin voittoon oli aineksia, mutta tolpat olivat tiellä. Lopuksi kuitenkin onnistuimme. Hyvä me kaikki! Pelin Pelaaja oli ratkaisumaalin tehnyt Anni.

Ilonaihe oli myös se että Elina H pääsi pitkän loukkaantumistauon jälkeen pelaamaan.

Otteluraportti 3: 18.9. 2007 HPS/2 - AP 3-1

Kaatosateessa ja lätäköissä kahlaten pelasimme ottelun loppuun asti kymmenellä pelaajalla. Kaikki tsemppasivat esimerkillisesti, ja vaikka ensimmäisellä puoliajalla oli pientä tappion ounastelua ilmassa, etenkin toinen puoliaika oli meille henkinen voitto. Pelin Pelaaja oli hienon paluun kilpakentille tehnyt Elina H.