keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Hanna S lopettaa huipulla

Näin Hanna S:n jäähyväispeli oli voitollinen (ks. edellinen postitus). Ainakin Hanna pääsi lopettamaan huipulla ;), mutta kurkussa tuntuu kummalta tätä kirjoittaessa kun joukkueessa on nyt Hannan kokoinen tyhjä tila.

Eilen pelin jälkeen kapteeniston jäsen ja Avauspotkun puheenjohtaja Elina muistutti, että Hannan kotipaikka Soini on ollut monen muunkin suurnaisen ja -miehen koti. Tarkemmin sanottuna tosin olen ymmärtänyt että itse asiassa Hanna muuttaa Soinin naapurikuntaan Töysään, ainakin talon valmistumisen jälkeen (korjaa Hanna jos olen väärässä). Mutta ei se mitään, myös Töysä on kuuluisuuksien kunta, osin tosin hieman tuntemattomampien kuuluisuuksien. Töysässä asui mm. yksi Suomen vanhimmista ihmisistä, Hilda Häkkinen, joka oli kuollessaan 111-vuotias.

Töysän kyseenalaisin kuuluisuus sen sijaan on kyläkauppias Keskinen, jota kehotamme varomaan, Hannan työpaikkakin kun taitaa olla aivan kyläkaupan vieressä. Toisin kuin Vesan, Hannan järkeen kuitenkin luottamme ja tiedämme, että emme tule lukemaan Hannan kuulumisia iltapäivälehdistä tai Seiskasta, joten luemme niitä toivottavasti vaikka täältä blogista.

Elina muuten viittasi myös Hannan peliuraan, joka on ollut huikea. Hannahan on aloittanut jalkapallon vasta aikuisena, mutta kuvaavaa on, että esim. minä en tiennyt sitä ennen kuin asia tuli joskus viime talvena puheeksi. Ison kentän peleissä on myös näkynyt, miten Hanna on AP-vuosien aikana kehittynyt luottopelaajaksi. Kun syksyllä käyt Hanna Helsingissä, muista ajoittaa vierailu oikein ja ottaa pelikamat mukaan.

Kati kirjoitti

Ottelun jälkeen tunnelma oli kuitenkin hiukan haikea, kun sanoimme jäähyväiset Hanna S:lle, joka tänään muuttaa kotikonnuilleen. Läksiäislahjaksi Hanna sai jalkapallokentäntekovälineet (ruohonsiemeniä, talkki rajoihin, maalit, kulmaliput, pallon, kastelukannun ja pahvi-Collinan kentälle viheltämään). Tsemppiä rakennuspuuhiin Hanna!

Hanna, jäämme kaipaamaan sinua!

1 kommentti:

ElinaH kirjoitti...

Kiitos Petra hienosta kirjoituksesta, joka tiivisti varmasti meidän kaikkien tunnelmat. Muuta ei voi todeta, kuin että on tämä hieno joukkue, jossa on hienoja ihmisiä. Harmillista että nyt meitä on toistaiseksi yksi vähemmän, mutta ikinä ei tiedä mitä tuleman pitää.

Soinista, Töysästä ja kuuluisuuksista vielä. Eilen oli puhetta, että Soinista on kotoisin moukarinheittäjä Merja Korpela. Mutta töysäläisiäpä onkin Olli-Pekka "itse" Karjalainen. Ja Jani Wickholm! Ai että, Janin ja Vesa Keskisen kanssa Hannan viisautta kyllä tarvitaan.

Kesävointeja koko joukkueelle.
Elsa